Over
Van den Hout
Mastercourses

Over
Van den Hout
Mastercourses

Je doorloopt in een groep van maximaal 8 gelijkgestemden gedurende 12 maanden een begeleid verbetertraject. Je leert van Ewald en zijn team, van elkaar en van de masters die de Mastercourse succesvol hebben afgerond, waardoor ze tijd over hebben om andere ondernemers te begeleiden.

De focus ligt op de menselijke factor van ondernemen. Je leert je medewerkers beter te begrijpen en krijgt ze vanuit dat begrip in de juiste stand.

Je leert volgens een simpele methode hoe je elke ‘afdeling’ efficiënt kunt laten draaien. Je team gaat werken met een meetsysteem op dag-, week- en kwartaalniveau. In elke laag gaan je medewerkers volgens een vast proces werken en op een moderne manier leidinggeven.

Zo wordt je organisatie een zelf draaiend systeem, onafhankelijk van wie er staat opgesteld. Elke laag wordt sterker en iedereen pakt zijn verantwoordelijkheid.

Uiteindelijk kun jij als ondernemer afstand nemen, de waan van de dag loslaten en toch grip houden. Kortom, je leert het stuur uit handen te geven en weer focussen op jouw taak: die van visionair en ondernemer.

Wij geven 2 typen Mastercourses

- Voor supermarkten in het algemeen
- Specifiek voor de AH-werkwijze

Voortgangs
overleg

Voortgangs
overleg

In april start de volgende Mastercourse.
Nieuwsgierig?


Plan een vrijblijvend telefonisch intakegesprek in.

e. info@vandenhoutconsultancy.nl
m. +31 6 10 88 56 75

Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

© 2020 Van den Hout |