Slide master
courses
die jou naar de top brengen PLAY VIDEO

Over
Van den Hout
Mastercourses

Over
Van den Hout
Mastercourses

Je doorloopt in 12 maanden een begeleid verbetertraject met Ewald en zijn team. De focus ligt op de menselijke factor van ondernemen. Je leert je medewerkers beter te begrijpen en krijgt ze vanuit dat begrip in de juiste stand.

Volgens een simpele methode leer je hoe je elke ‘afdeling’ efficiënt kunt laten draaien. Je team gaat werken met een meetsysteem op dag-, week- en kwartaalniveau. In elke laag gaan je medewerkers volgens een vast proces werken en op een moderne manier leidinggeven.

Zo wordt je organisatie een zelf draaiend systeem, onafhankelijk van wie er staat opgesteld. Elke laag wordt sterker en iedereen pakt zijn verantwoordelijkheid.

Uiteindelijk kun jij als ondernemer afstand nemen, de waan van de dag loslaten en toch grip houden. Kortom, je leert het stuur uit handen te geven en weer focussen op jouw taak:
die van visionair en ondernemer.

Wij geven 3 typen Mastercourses, deze duren allemaal 12 maanden:
12.350,-
Online traject
  • Je doorloopt alle leermodules en wordt persoonlijk online begeleid. Je krijgt ook toegang tot onze community. In dit traject leer je de theorie van de methode Van den Hout, maar ga je zelf aan de slag om het in praktijk te brengen met je medewerkers.
31.400,-
Groepstraject
  • Met maximaal vijf andere supermarktondernemers ga je het jaartraject aan. Dit is een combinatie van groepsmeetings, begeleiding in de supermarkt en online advies. Je leert van het team van Van den Hout, maar ook van de andere ondernemers.
Op aanvraag
Individidueel traject
  • Dit is echt maatwerk voor jouw eigen supermarkt. Afhankelijk van de situatie wordt een persoonlijk plan opgesteld en word je intensief begeleid: Zowel in de supermarkt als in de vorm van personal coaching .

Voortgangs
overleg

Voortgangs
overleg

Hoe hebben 2 ondernemers de Mastercourse ervaren ?

Hoe hebben 2 ondernemers de Mastercourse ervaren ?

Binnenkort start de volgende Mastercourse.
Nieuwsgierig?


Plan een vrijblijvend telefonisch intakegesprek in.

e. info@vandenhoutconsultancy.nl
m. +31 6 10 88 56 75

Ja, ik geef toestemming om mijn gegevens te verzamelen.

© 2020 Van den Hout |